προφίλ εχεμύθεια citibank.com
sign on δελτία τύπου εταιρική κοινωνική ευθύνη επικοινωνία πίνακας πλοήγησης αρχική σελίδα
Δελτία 2014
Δελτία 2013
Δελτία 2012
Δελτία 2011
Δελτία 2010
Δελτία 2009
Βραβείο Δημοσιογραφικής Αριστείας
Δελτία Τύπου


 

129.000€ προσφέρει το πρόγραμμα «νοιάζομαι» κατά το 1ο εξάμηνο του 2009 για την υποστήριξη του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ και της ΕΛΕΠΑΠ .

 

Αθήνα, 23 Ιουλίου 2009.

Με τη συγκέντρωση του ποσού των 129.000€ συμπληρώθηκε με επιτυχία το 1ο εξάμηνο του προγράμματος  «νοιάζομαι», το οποίο πραγματοποιείται από τη Citibank με στόχο την υποστήριξη του έργου των Συλλόγων Ελπίδα και ΕΛΕΠΑΠ. Μέσω του προγράμματος η Citibank δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους κατόχους των καρτών της να συμβάλλουν στην ενίσχυση των δυο σωματείων, αφού με κάθε αγορά που πραγματοποιείται με κάρτες Citibank, η Τράπεζα δίνει 0,05 Ευρώ στα παιδιά που το έχουν ανάγκη, χωρίς καμία επιβάρυνση των κατόχων των καρτών.

Η Ελπίδα θα διαθέσει το ποσό των 64.500€, το οποίο και της αναλογεί, για την δαπάνη της ανέγερσης του Α’ Ογκολογικού Παιδιατρικού Νοσοκομείου, το οποίο σήμερα βρίσκεται  στη φάση της τοιχοποιίας.
Η ΕΛΕΠΑΠ, θα αξιοποιήσει  το ποσό που της αναλογεί, για τη στήριξη της λειτουργίας του Τμήματος Θεραπευτικής Κολύμβησης του Ιδρύματος, που εκπαιδεύει με την πρωτοποριακή μέθοδο Halliwick σε ετήσια βάση, περίπου 130 παιδιά.

Το πρόγραμμα «νοιάζομαι» αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσης της Citibank για την ευαισθητοποίηση του κοινού και τη σταθερή ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου, που στην προκειμένη περίπτωση έχει ως αποδέκτες τα παιδιά, η ευημερία των οποίων είναι προτεραιότητα όλων και δείγμα του πολιτισμού μας.

Η αποτελεσματικότητα των τριών φορέων στους τομείς της δράσης και η αφοσίωση στο έργο τους αποτελούν εχέγγυα για την εξασφάλιση της επιτυχίας του προγράμματος αρωγής «νοιάζομαι».
Η Citibank διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στη δημιουργία καρτών, έχοντας 25 διαφορετικά προϊόντα με πρωτοποριακά χαρακτηριστικά και υπηρεσίες, καθώς και μεγάλο πελατολόγιο.
Ο Σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ και η ΕΛΕΠΑΠ υποστηρίζουν εδώ και χρόνια τα παιδιά με καρκίνο και κινητική αναπηρία αντίστοιχα, επιτελώντας αξιόλογο και αναγνωρίσιμο έργο. Ο Σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ πλησιάζει τον εντυπωσιακό στόχο της δημιουργίας του 1ου Παιδιατρικού Ογκολογικού Νοσοκομείου στην Ελλάδα μέσα από αδιάκοπη εργασία 19 χρόνων της, και παράλληλα η ΕΛΕΠΑΠ έχει στηρίξει πάνω από 100.000 παιδιά με κινητική αναπηρία στα 72 χρόνια προσφοράς της.

 

 

 

 

 
ασφάλεια  | απασχόληση @ citibank  |  English

Citibank.gr


Εχεμύθεια
Όροι και επισημάνσεις
Σύστημα Εγγύησης Καταθέσεων Ηνωμένου Βασιλείου
© Copyright 2005 Citicorp

ΚΑΡΤΕΣ TΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ