προφίλ εχεμύθεια citibank.com
sign on δελτία τύπου εταιρική κοινωνική ευθύνη επικοινωνία πίνακας πλοήγησης αρχική σελίδα
Δελτία 2014
Δελτία 2013
Δελτία 2012
Δελτία 2011
Δελτία 2010
Δελτία 2009
Βραβείο Δημοσιογραφικής Αριστείας
Δελτία Τύπου


 

Easy Pay & Ανάπτυξη: Δύο νέα προϊόντα από τη Citibank.

 

Αθήνα, 26 Μαΐου 2009.

Για όσους αναζητούν την ευκολία στις συναλλαγές και τις προσιτές επενδυτικές προτάσεις, η Citibank σχεδίασε δύο νέα προϊόντα. Το “Easy Pay” αποτελεί τον λογαριασμό ταμιευτηρίου με το υψηλότερο επιτόκιο της αγοράς, 3% σε συνδυασμό με την πάγια πληρωμή 2 λογαριασμών ΔΕΚΟ μέσω αυτού. Το πρόγραμμα «Ανάπτυξη» συνδυάζει την δημιουργία ολοκληρωμένου επενδυτικού χαρτοφυλακίου μέσω τακτικών καταβολών σε μια πληθώρα Αμοιβαίων Κεφαλαίων.
 
«Easy Pay»
Με προνομιακό μικτό ετήσιο επιτόκιο 3% για ποσά έως 10.000 Ευρώ, ο λογαριασμός ταμιευτηρίου Easy Pay συνδυάζει τη μηνιαία καταβολή τόκων, χωρίς ελάχιστο ποσό αρχικής κατάθεσης ή περιορισμό στον αριθμό των αναλήψεων με την ευκολία της αυτόματης (πάγιας) πληρωμής 2 λογαριασμών ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ).

«Ανάπτυξη»
Με ελάχιστο ποσό τα 50 Ευρώ σε τακτά χρονικά διαστήματα μήνα/τριμήνου/εξαμήνου, το Επενδυτικό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη» αποσκοπεί στη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου επενδυτικού χαρτοφυλακίου σε Αμοιβαίο Κεφαλαίο της επιλογής του πελάτη (ΑΚ) με την επένδυση μικρών ποσών σε τακτική βάση. Η συγκεκριμένη τακτική της «στρατηγικής Μέσου Κόστους Δολαρίου» συνιστά μία από τις καλύτερες τεχνικές για την αντιμετώπιση της διακύμανσης των αγορών. Αγοράζοντας μερίδια ΑΚ ανά τακτά χρονικά διαστήματα καταβάλλοντας ένα σταθερό  ποσό, επιτυγχάνεις τελικά χαμηλότερη μέση τιμή των μεριδίων, εφόσον όταν οι τιμές του ΑΚ είναι υψηλές με το ίδιο ποσό αγοράζει κανείς λιγότερα μερίδια και όταν είναι χαμηλές αγοράζει περισσότερα μερίδια.

Επιπλέον, μπορεί κανείς να επιλέξει μέσα από μια ποικιλία 350 Αμοιβαίων Κεφαλαίων της Ελλάδας και του Εξωτερικού χωρίς να χρειάζεται να προβλέψει την κατάλληλη επενδυτική στιγμή. Τέλος, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή μπορεί κανείς να διακόψει την πάγια εντολή αγοράς των ΑΚ και είτε να τα αφήσει ως έχουν είτε να τα εξαγοράσει.

 

 

 

 

 
ασφάλεια  | απασχόληση @ citibank  |  English

Citibank.gr


Εχεμύθεια
Όροι και επισημάνσεις
Σύστημα Εγγύησης Καταθέσεων Ηνωμένου Βασιλείου
© Copyright 2005 Citicorp

ΚΑΡΤΕΣ TΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ