προφίλ εχεμύθεια citibank.com
sign on δελτία τύπου εταιρική κοινωνική ευθύνη επικοινωνία πίνακας πλοήγησης αρχική σελίδα
Δελτία 2014
Δελτία 2013
Δελτία 2012
Δελτία 2011
Δελτία 2010
Δελτία 2009
Βραβείο Δημοσιογραφικής Αριστείας
Δελτία Τύπου


 

2 ποσοστιαίες μονάδες μείωση επιτοκίου για τους συνεπείς κατόχους καρτών Citibank με το νέο Πρόγραμμα Μειώνω.

 

Αθήνα, 8 Ιανουαρίου 2009.

Η Citibank ανακοινώνει τη μείωση του επιτοκίου των καρτών της Visa, MasterCard και Diners κατά 2 ποσοστιαίες μονάδες στους κατόχους που είναι συνεπείς στις πληρωμές τους για 6 συνεχείς μήνες. Η προνομιακή τιμολόγηση του νέου Προγράμματος Επιβράβευσης Συνέπειας «Μειώνω» ξεκινάει στις 9 Ιανουαρίου 2009 και θα αφορά τις αγορές που θα πραγματοποιηθούν από την ημερομηνία αυτή και μετά.

Το Πρόγραμμα “Μειώνω” προσφέρεται από τη Citibank ως προσωπική αναγνώριση και ανταμοιβή της σωστής τραπεζικής σχέσης των κατόχων καρτών Citibank και Diners Club, με έναν απλό και συμφέροντα τρόπο.

Σε όλους όσους έχουν κάρτες Citibank και Diners Club ήδη για 12 μήνες και παράλληλα αποπληρώνουν έγκαιρα την ελάχιστη καταβολή κατά τους τελευταίους 6 μήνες, η Citibank θα μειώσει αυτομάτως το επιτόκιο της κάρτας τους κατά 2 ποσοστιαίες μονάδες, για όλες τις νέες τους αγορές από 9/1. Όσο συνεχίζει κανείς την συνεπή αποπληρωμή, θα διατηρείται και το μειωμένο επιτόκιο. Ακόμη και αν κάποιος ξεκινήσει από σήμερα να καταβάλει εγκαίρως τουλάχιστον το ελάχιστο ποσό, με το νέο Πρόγραμμα «Μειώνω» σε 6 μήνες θα μπορεί να απολαύσει μειωμένο επιτόκιο κατά 2 ποσοστιαίες μονάδες για τις νέες του αγορές.

 

 

 

 

 

 
ασφάλεια  | απασχόληση @ citibank  |  English

Citibank.gr


Εχεμύθεια
Όροι και επισημάνσεις
Σύστημα Εγγύησης Καταθέσεων Ηνωμένου Βασιλείου
© Copyright 2005 Citicorp

ΚΑΡΤΕΣ TΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ