εχεμύθεια
sign on επικοινωνία πίνακας πλοήγησης αρχική σελίδα
Αμοιβαία Κεφάλαια
Σύνθετα Ομόλογα
Χρηματιστηριακές Υπηρεσίες
Οδηγός Διαχείρισης Περιουσίας
Wealth Planner / Αμοιβαία Κεφάλαια

 

 

Παγκόσμια γνώση και πείρα με τοπική παρουσία
Η J.P. Morgan Asset Management αποτελεί τμήμα του παγκόσμιου ομίλου χρηματοοικονομικών υπηρεσιών JPMorgan Chase & Co. και είναι μία από τις κορυφαίες επενδυτικές εταιρείες στον κόσμο. Διαχειρίζεται κεφάλαια της τάξης των 1.336 δις δολαρίων ΗΠΑ για πελάτες σε όλο τον κόσμο (κατά την 31η Δεκεμβρίου 2011).

Οι δραστηριότητές μας αναπτύσσονται σε τέσσερις περιοχές: Βόρεια και Νότια Αμερική, ΕΜΕΑ (Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική), Ασία, και Ιαπωνία, με γραφεία σε 21 σημαντικά επενδυτικά κέντρα ανά τον κόσμο, γεγονός που μας παρέχει τη δυνατότητα να έχουμε παγκόσμιο εύρος με τοπική παρουσία σε όλες τις σημαντικές οικονομίες και γεωγραφικές περιοχές.

Η ανάπτυξη της εταιρείας διαμορφώθηκε σε συνάρτηση με κορυφαία ονόματα του χρηματοοικονομικού κλάδου.
Η ανάπτυξη της J.P. Morgan Asset Management είναι συνυφασμένη με πολλά ηγετικά ονόματα στον χώρο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Ο John Pierpont Morgan ήταν ο κορυφαίος τραπεζίτης των ΗΠΑ στα τέλη του 19ου και στις αρχές του 20ου αιώνα. Μία άλλη σημαντική μορφή που συνέβαλε στη διαμόρφωση της εταιρείας ήταν ο Robert Fleming, ένας τραπεζίτης που έδρασε στη Σκωτία στα τέλη του 19ου αιώνα. Χάρη στην επιμονή του να κάνει τις ξένες επενδύσεις πιο προσιτές σε περισσότερους ιδιώτες επενδυτές μέσω συλλογικών σχημάτων έμεινε γνωστός ως ο «Πατέρας των Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου». Σχεδόν έναν αιώνα αργότερα, στη δεκαετία του ’70, η Chase Manhattan αναδείχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες αμερικανικές τράπεζες υπό την προεδρία του David Rockefeller.

Αυτή η κληρονομιά αποτέλεσε για την J.P. Morgan ένα ισχυρό κίνητρο για τη δημιουργία πρωτοπόρων στρατηγικών σε νέες αγορές όπως είναι το style investing (τοποθετήσεις βάσει επενδυτικού ύφους), οι δυναμικές επενδύσεις και οι στρατηγικές συνολικής απόδοσης. Πιστή στην παράδοση της καινοτομίας και της δημιουργικής σκέψης, η J.P. Morgan έχει στόχο να εξασφαλίζει στους πελάτες της τη δυνατότητα να αξιοποιούν τις πιο δυναμικές ευκαιρίες που αναπτύσσονται στις ραγδαία εξελισσόμενες επενδυτικές αγορές του σήμερα.

 

Το σχετικό κείμενο παρέχεται από την JPMorgan Chase & Co και η Citibank Ελλάδος δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό.

 

 

 

Ενημερωθείτε από το Σύμβουλο της Τράπεζας για τα Επενδυτικά Προγράμματα Citibank σε ένα κατάστημα της Τράπεζας.

 

Τα Eπενδυτικά Προϊόντα δεν είναι τραπεζικές καταθέσεις ή υποχρεώσεις της Citibank International plc ή των καταστημάτων και των συνδεδεμένων ή θυγατρικών εταιριών της, ούτε είναι εγγυημένα από αυτές (εκτός εάν ρητά και ειδικά ορίζεται το αντίθετο), υπόκεινται σε επενδυτικούς κινδύνους, συμπεριλαμβανομένης της πιθανής απώλειας του αρχικού κεφαλαίου και δεν διασφαλίζονται από το Κράτος ή από κάποιο οργανισμό του.

ΤΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ
ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ.

 

 
 
 

O ρόλος των επενδύσεων
στη ζωή μας.

 

 

 
ασφάλεια  |  English

Citibank.gr
H Citibank International Plc μεταβίβασε τις εργασίες του κλάδου λιανικής τραπεζικής Ελλάδος στην Alpha Τράπεζα Α.Ε.
Τα σήματα της Citibank χρησιμοποιούνται προσωρινά δυνάμει άδειας χρήσης.

Εχεμύθεια
Σύστημα Εγγύησης Καταθέσεων και Επενδυτικών Υπηρεσιών
© Copyright 2005 Citicorp

ΚΑΡΤΕΣ
ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
TΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ