εχεμύθεια
sign on επικοινωνία πίνακας πλοήγησης αρχική σελίδα
Αμοιβαία Κεφάλαια
Σύνθετα Ομόλογα
Χρηματιστηριακές Υπηρεσίες
Οδηγός Διαχείρισης Περιουσίας
Wealth Planner / Αμοιβαία Κεφάλαια

 

 

Η Goldman Sachs Asset Management (GSAM) ιδρύθηκε το 1988 και είναι ένας από τους κορυφαίους διαχειριστές κεφαλαίων στον κόσμο. Τα υπό διαχείριση κεφάλαια ανέρχονται σε 705.840,03 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ (κατά την 31η Δεκεμβρίου 2011) και η GSAM κατατάσσεται σήμερα μεταξύ των 10 κορυφαίων εταιρειών διαχείρισης κεφαλαίων παγκοσμίως.

Συνδυάζοντας το δυναμικό ενός μεγάλου οίκου με την εστιασμένη προσέγγιση μιας εξειδικευμένες επιχείρησης-μπουτίκ, οι ανεξάρτητες επενδυτικές ομάδες της GSAM προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα ανταγωνιστικών προϊόντων σε πολλές διαφορετικές κατηγορίες επένδυσης, περιοχές, και επίπεδα κινδύνου. Ο οργανισμός κατέχει επίσης κορυφαία θέση στη διαχείριση κινδύνου και στη βελτιστοποίηση του επενδυτικού κινδύνου. Η GSAM διαθέτει περισσότερα από 1.800 στελέχη σε 29 γραφεία ανά τον κόσμο με 60 Επενδυτικούς Συμβούλους, παρέχοντας έτσι στους πελάτες της δυνατότητα πρόσβασης σε παγκόσμιες ευκαιρίες και προοπτικές ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται.

Μέσα από αυτή την προσέγγιση, η GSAM κέρδισε τις εξής διακρίσεις το 2011: Διαχειριστής Εναλλακτικών Επενδύσεων της Χρονιάς (Διακρίσεις Επαγγελματικών Συντάξεων), Διαχειριστής Ασφαλιστικών Κεφαλαίων της Χρονιάς , Διαχειριστής Συναλλάγματος της Χρονιάς, Διαχειριστής της Χρονιάς (Διακρίσεις Απόδοσης Επενδύσεων για Επενδυτές της Ασίας).

 

Το σχετικό κείμενο παρέχεται από την Goldman Sachs και η Citibank Ελλάδος δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό.

 

 

 

Ενημερωθείτε από το Σύμβουλο της Τράπεζας για τα Επενδυτικά Προγράμματα Citibank σε ένα κατάστημα της Τράπεζας.

 

Τα Eπενδυτικά Προϊόντα δεν είναι τραπεζικές καταθέσεις ή υποχρεώσεις της Citibank International plc ή των καταστημάτων και των συνδεδεμένων ή θυγατρικών εταιριών της, ούτε είναι εγγυημένα από αυτές (εκτός εάν ρητά και ειδικά ορίζεται το αντίθετο), υπόκεινται σε επενδυτικούς κινδύνους, συμπεριλαμβανομένης της πιθανής απώλειας του αρχικού κεφαλαίου και δεν διασφαλίζονται από το Κράτος ή από κάποιο οργανισμό του.

ΤΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ
ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ.

 

 
 
 

O ρόλος των επενδύσεων
στη ζωή μας.

 

 

 
ασφάλεια  |  English

Citibank.gr
H Citibank International Plc μεταβίβασε τις εργασίες του κλάδου λιανικής τραπεζικής Ελλάδος στην Alpha Τράπεζα Α.Ε.
Τα σήματα της Citibank χρησιμοποιούνται προσωρινά δυνάμει άδειας χρήσης.

Εχεμύθεια
Σύστημα Εγγύησης Καταθέσεων και Επενδυτικών Υπηρεσιών
© Copyright 2005 Citicorp

ΚΑΡΤΕΣ
ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
TΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ