εχεμύθεια
sign on επικοινωνία πίνακας πλοήγησης αρχική σελίδα
Αμοιβαία Κεφάλαια
Σύνθετα Ομόλογα
Χρηματιστηριακές Υπηρεσίες
Οδηγός Διαχείρισης Περιουσίας
Αμοιβαία Κεφάλαια

 

Μακροπρόθεσμες επενδύσεις σε ένα μεγάλο αριθμό Αμοιβαίων Κεφαλαίων
από διεθνώς αναγνωρισμένους διαχειριστές.


Αμοιβαία Κεφάλαια

Η Citibank, 10 χρόνια πριν, εγκαινίασε στην Ελλάδα την έννοια της «Ανοικτής Αρχιτεκτονικής» στις επενδύσεις. Αυτό σημαίνει ότι, για πρώτη φορά, οι πελάτες μας μπορούσαν να επιλέξουν επενδυτικά προϊόντα καταξιωμένων επενδυτικών οίκων, από όλο τον κόσμο. Σήμερα, συνεχίζουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας πρόσβαση στις μεγαλύτερες αγορές παγκοσμίως διευρύνοντας σημαντικά το φάσμα των επενδυτικών επιλογών σας.

Έχετε διαθέσιμο ποσό για επένδυση και μακροπρόθεσμους στόχους; Τότε μια από τις καλύτερες επιλογές είναι τα Αμοιβαία Κεφάλαια. Επενδύουν σε διαφορετικές κατηγορίες επένδυσης (μετρητά, ομόλογα, μετοχές) διαμορφώνοντας έτσι, ανάλογα με τον επενδυτικό σας χαρακτήρα, ένα χαρτοφυλάκιο που σας δίνει την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε τις δυναμικές των διεθνών αγορών και να ισορροπήσετε τους κινδύνους τους, ανάλογα με τον επενδυτικό σας χαρακτήρα.

Στη Citibank, oι εξειδικευμένοι επενδυτικοί σύμβουλοι θα συζητήσουν μαζί σας, για να προσδιορίσουν τις ανάγκες σας και τον επενδυτικό σας χαρακτήρα και θα σας προτείνουν ένα χαρτοφυλάκιο επενδυτικών προϊόντων διεθνώς αναγνωρισμένων οίκων διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων, όπως Legg Mason, JP Morgan, BlackRock, Schroders, Invesco, Credit Suisse, και MFS.

Γιατί στόχος μας δεν είναι να προωθήσουμε τα δικά μας προϊόντα, αλλά να βρούμε τις κατάλληλες επενδυτικές λύσεις που υπάρχουν παγκοσμίως και να σας τις προσφέρουμε. Εξάλλου το πιο σημαντικό προϊόν που σας προσφέρουμε είναι η σωστή επενδυτική συμβουλή.

 

 
Aberdeen

 

 

 

Ενημερωθείτε από το Σύμβουλο της Τράπεζας για τα Επενδυτικά Προγράμματα Citibank σε ένα κατάστημα της Τράπεζας.

 

Τα Eπενδυτικά Προϊόντα δεν είναι τραπεζικές καταθέσεις ή υποχρεώσεις της Citibank International plc ή των καταστημάτων και των συνδεδεμένων ή θυγατρικών εταιριών της, ούτε είναι εγγυημένα από αυτές (εκτός εάν ρητά και ειδικά ορίζεται το αντίθετο), υπόκεινται σε επενδυτικούς κινδύνους, συμπεριλαμβανομένης της πιθανής απώλειας του αρχικού κεφαλαίου και δεν διασφαλίζονται από το Κράτος ή από κάποιο οργανισμό του.

ΤΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ
ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ.

 

 

 

 

 

 

 
 
 

O ρόλος των επενδύσεων
στη ζωή μας.

 

 

 
ασφάλεια  |  English

Citibank.gr
H Citibank International Plc μεταβίβασε τις εργασίες του κλάδου λιανικής τραπεζικής Ελλάδος στην Alpha Τράπεζα Α.Ε.
Τα σήματα της Citibank χρησιμοποιούνται προσωρινά δυνάμει άδειας χρήσης.

Εχεμύθεια
Σύστημα Εγγύησης Καταθέσεων και Επενδυτικών Υπηρεσιών
© Copyright 2005 Citicorp

ΚΑΡΤΕΣ
ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
TΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ