Πρόλογος
Ενέργειες Εθελοντισμού
Φιλανθρωπικό Έργο
Περιβάλλον
Διαφορετικότητα

Πιστεύουμε ότι και η πιο μικρή βοήθεια μπορεί να προσφέρει μεγάλη ανακούφιση σε όσους έχουν ανάγκη. Έτσι, μέσα στο 2008, η Citibank υποστήριξε 3 μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που προσφέρουν αξιόλογο έργο σε παιδιά, τη UNICEF, το Μαζί για το Παιδί και το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας.

Φιλανθρωπικό Έργο
 

UNICEF

Η Citibank και η Diners συνέβαλαν πολλαπλά στη συγκέντρωση χρημάτων για το ανθρωπιστικό έργο της UNICEF προσφέροντας:
  • Εμβόλια κατά της ιλαράς σε περίπου 6.100.000 παιδιά στην Αφρική, μέσα στα 5 χρόνια κυκλοφορίας της κάρτας Diners Club-Unicef. Κάθε φορά που οι κάτοχοι της κάρτας τη χρησιμοποιούν στις καθημερινές τους συναλλαγές, το 0,5% της συνολικής αξίας των αγορών τους διατίθεται από το Diners Club στη UNICEF, χωρίς καμία επιβάρυνση των καρτούχων.
  • Δωρεάν σχολικό υλικό σε 1.000 μαθητές σχολείων απομακρυσμένων περιοχών, καθώς και περιοχών με ιδιαίτερη ιστορική καi πολιτισμική σημασία. Η ενέργεια αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού Προγράμματος: «Τα παιδιά μαθαίνουν τα δικαιώματά τους», το οποίο υλοποιείται από την Ελληνική Εθνική Επιτροπή UNICEF σε συνεργασία με το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.
  • Ποσό €20.000 στον τηλεμαραθώνιο της UNICEF για την καταπολέμηση του υποσιτισμού.