Πρόλογος
Οικονομική Εκπαίδευση
Οικονομική Εκπαίδευση
Ενέργειες Εθελοντισμού
Φιλανθρωπικό Έργο
 
 
Οικονομική Εκπαίδευση
Όσο οι οικονομικές συνθήκες και οι αγορές αλλάζουν, η Οικονομική Εκπαίδευση γίνεται όλο και πιο απαραίτητη, διότι σε ό,τι αφορά τα χρήματα και τη διαχείρισή τους «η γνώση είναι δύναμη»! Στην Ελλάδα, περισσότερα από 27.000 παιδιά του Δημοτικού έχουν εκτεθεί σε βασικές έννοιες της Οικονομίας μέσω του Προγράμματος «Οικονομία: Γνώση με αξία», που πραγματοποιείται από τη Citi, σε συνεργασία με το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο, από το 2004.
 
Ενέργειες Εθελοντισμού
Η αξία του εθελοντισμού και το κοινωνικό έργο που παράγει είναι κοινά αποδεκτό από όλους στη Citi. Η διοργάνωση της Παγκόσμιας Ημέρας Κοινωνικής Προσφοράς της Citi, από τις μεγαλύτερες ενέργειες εθελοντισμού παγκοσμίως στην ιστορία, η συμμετοχή εθελοντών στα προγράμματα Οικονομικής Εκπαίδευσης, καθώς και τα περισσότερα από 30 χρόνια εθελοντικής αιμοδοσίας που συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον, αποδεικνύουν ότι ο εθελοντισμός αποτελεί τμήμα της εταιρικής μας κουλτούρας.
 
Φιλανθρωπικό Έργο
Μέσα στο 2007, η Citi υποστήριξε 6 Mη Κυβερνητικές Οργανώσεις που προσφέρουν αξιόλογο έργο σε παιδιά, ανθρώπους που έχουν ανάγκη και στο περιβάλλον. Πιστεύουμε ότι κάθε συνεισφορά είναι πολύτιμη, όταν κανείς την έχει ανάγκη, και θέλουμε να βλέπουμε περισσότερα χαμόγελα στο χώρο που ζούμε και εργαζόμαστε.