προφίλ εχεμύθεια citibank.com
sign on δελτία τύπου εταιρική κοινωνική ευθύνη επικοινωνία πίνακας πλοήγησης αρχική σελίδα
Χρηματοδοτήσεις
Καταθέσεις
Εταιρικές Κάρτες
Πρόγραμμα Μισθοδοσίας
Άλλες Υπηρεσίες
Άλλες Υπηρεσίες
 
 
 

Γενικά

Η Citibank μεταφέροντας την εμπειρία της από τη διεθνή παρουσία της στο τομέα των επιχειρήσεων στην Ελληνική πραγματικότητα προσφέρει μια σειρά από συμπληρωματικές εξειδικευμένες υπηρεσίες και προϊόντα.

 

Πουλήστε με άτοκες δόσεις. Εισπράξτε τοις μετρητοίς.

Tα προγράμματα δόσεων με πιστωτικές κάρτες προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα τόσο στους καταναλωτές όσο και στους εμπόρους. Σήμερα ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις που θέλουν να προσελκύσουν καινούργιους πελάτες και ν΄αυξήσουν τις πωλήσεις τους εκμεταλλεύονται
το πρόγραμμα δόσεων.

Η συνεχόμενη αύξηση των πωλήσεων με άτοκες δόσεις δημιουργεί στον έμπορο την ανάγκη ρευστότητας για να αυξήσει τις παραγγελίες του και να καλύψει τη ζήτηση. Με τη προεξόφληση άτοκων δόσεων οι επιχειρήσεις βελτιώνουν την ανταγωνιστικότητά τους έχοντας όλα τα σημαντικά πλεονεκτήματα που τους προσφέρει η άμεση ρευστότητα.

Η Citibank προσφέρει σε όλους εσάς τους εμπόρους που πουλάτε με άτοκες δόσεις ή σκέφτεστε
να αρχίσετε πρόγραμμα άτοκων δόσεων με τις κάρτες Diners Club, Citibank Visa
& Citibank MasterCard, το πρόγραμμα προεξόφλησης, που σας απαλλάσσει από το άγχος της έλλειψης μετρητών και σας δίνει τη δυνατότητα να αυξάνετε το τζίρο σας πουλώντας με άτοκες δόσεις εισπράττοντας τοις μετρητοίς.

 

Εγγυητικές επιστολές - Ενέγγυες πιστώσεις

Η Citibank σας στηρίζει στη προσπάθεια σας να διευρύνετε τις συνεργασίες σας με τη συμμετοχή σας σε διαγωνισμούς όπου απαιτείται έκδοση εγγυητικών επιστολών, όπως συμμετοχής, καλής εκτέλεσης, λήψης προκαταβολής, ανάληψης δεκάτων, καλής πληρωμής, κ.α.

 

Εμβάσματα στην Ελλάδα και το Εξωτερικό

Όταν χρειαστείτε να μεταφέρετε τα κεφάλαια σας σε άλλες τράπεζες στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό επισκεφθείτε το πλησιέστερο κατάστημα της Citibank όπου θα λάβετε άμεση προτεραιότητα και ποιοτική εξυπηρέτηση από τον εκπρόσωπο μας.

 

Διακανονισμός Εισαγωγών Εξαγωγών

Στις συναλλαγές στο εξωτερικό η Citibank δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Έχετε συνδέσει το όνομα σας με τη φήμη ενός Παγκόσμιου Τραπεζικού Οργανισμού που αναλαμβάνει για εσάς την έκδοση και διαχείριση των απαραίτητων εγγράφων με τις άλλες τράπεζες του εξωτερικού.

 

Ηλεκτρονική Πληρωμή Φορολογικών Υποχρεώσεων, Εισφορών ΙΚΑ,
Τελών Δημοσίων Οργανισμών
.

Μεγαλύτερη ευελιξία και ταχύτητα στο τρόπο πληρωμής πάγιων δαπανών.

 

Διαχείριση Συναλλάγματος

Γρήγορη και σωστή εξυπηρέτηση στις υπηρεσίες συναλλάγματος για εσάς που θέλετε να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας εκτός των συνόρων της ζώνης του Ευρώ.

 

 
 
ασφάλεια  | απασχόληση @ citibank  |  English

Citibank.gr


Εχεμύθεια
Όροι και επισημάνσεις
Σύστημα Εγγύησης Καταθέσεων Ηνωμένου Βασιλείου
© Copyright 2005 Citicorp

ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΡΤΕΣ TΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ
CITIBUSINESS
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ