προφίλ εχεμύθεια citibank.com
sign on δελτία τύπου εταιρική κοινωνική ευθύνη επικοινωνία πίνακας πλοήγησης αρχική σελίδα
Χρηματοδοτήσεις
Καταθέσεις
Εταιρικές Κάρτες
Πρόγραμμα Μισθοδοσίας
Άλλες Υπηρεσίες
Πρόγραμμα Μισθοδοσίας Citibank at Work
 
 


Το πρόγραμμα μισθοδοσίας Citibank at Work, δεν σας προσφέρει μόνο μεγαλύτερη άνεση και σιγουριά στη μισθοδοσία σας, αλλά και πολλά επιπλέον προνόμια που διευκολύνουν την καθημερινότητά σας, ειδικές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση από ανθρώπους που βρίσκονται πάντα δίπλα σας.

Σας παρουσιάζουμε τα πιο σημαντικά σημεία, με συγκεκριμένα οφέλη τόσο για την εταιρία σας όσο και για τους εργαζομένους σας.

 


 
  • Προνομιακός Λογαριασμός όψεως, με μικτό ετήσιο επιτόκιο έως 2,1%. Ειδική τιμολόγηση σε εμβάσματα και χρεώσεις εισαγωγών-εξαγωγών.
  • Άνοιγμα λογαριασμών μισθοδοσίας, εύκολα και γρήγορα με χρονοδιάγραμμα συμφωνημένο μαζί σας ακόμη και στις εγκαταστάσεις της εταιρίας σας.
  • Διεκπεραίωση μισθοδοσίας αξιόπιστα, γρήγορα, δωρεάν, μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος Citibank OnLine (web-banking) ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).
  • Δυνατότητα χορήγησης καρνέ επιταγών, εφόσον πληρούνται τα κριτήρια αξιολόγησης.
  • Παροχή εταιρικής Citibank Debit Card, που φέρει το όνομα της εταιρείας και επιτρέπει εύκολες συναλλαγές και άμεση πρόσβαση στον εταιρικό λογαριασμό, μέσω ΑΤΜ, Citibank Online και Citi Mobile.
  • Δωρεάν παροχή εταιρικών καρτών Diners Club και Diners Club Vodafone που καλύπτουν τις επαγγελματικές ανάγκες και προσφέρουν ένα μοναδικό εργαλείο παρακολούθησης και διαχείρισης των επαγγελματικών δαπανών. Επιπλέον, η Diners Club Vodafone, παρέχει έκπτωση στον εταιρικό λογαριασμό κινητής τηλεφωνίας Vodafone, η οποία μπορεί να ανέρχεται έως και σε 113€ μηνιαίως. Πιο συγκεκριμένα για κάθε 50€ συναλλαγών ο πελάτης λαμβάνει έκπτωση 1€ στο πάγιο του κινητού του. Το ελάχιστο όριο συναλλαγών για να αποδοθεί έκπτωση είναι τα 100€.

Συνεργασία με την εταιρεία "Accounting Solutions" για παροχή της δυνατότητας ολικής διαχείρισης και διεκπεραίωσης (outsourcing) της μισθοδοσίας με προνομιακή τιμολόγηση.

  

 

 
ασφάλεια  | απασχόληση @ citibank  |  English

Citibank.gr


Εχεμύθεια
Όροι και επισημάνσεις
Σύστημα Εγγύησης Καταθέσεων Ηνωμένου Βασιλείου
© Copyright 2005 Citicorp

ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΡΤΕΣ TΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ
CITIBUSINESS
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ