εχεμύθεια
sign on επικοινωνία πίνακας πλοήγησης αρχική σελίδα
 
Εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής καρτών

 

Αλήθεια, εσείς ακόμα πληρώνετε την πιστωτική σας κάρτα με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο;

Κι όμως, υπάρχουν και διαφορετικοί τρόποι πληρωμής, που ταιριάζουν καλύτερα με τον τρόπο της ζωής σας, εκεί που περνάτε τις περισσότερες ώρες της ημέρας σας: στο Internet, στο τηλέφωνο, στα μαγαζιά!

Σήμερα, μπορείτε να πληρώνετε την πιστωτική σας κάρτα γρήγορα, εύκολα, ότι ώρα θέλετε, χωρίς περιττές μετακινήσεις και αναμονή σε ουρές, χωρίς να χρειάζονται ειδικές γνώσεις και εξοπλισμός.

Τρόποι πληρωμής πιστωτικών καρτών:


Αν χρησιμοποιείτε συχνά το Internet είναι ευκαιρία να πληρώνετε την κάρτα σας, με το Citibank Online ή μέσω του web banking της Εμπορικής Τράπεζας, Εθνικής, Alpha Bank, Eurobank, Πειραιώς ανάλογα με το που διατηρείτε λογαριασμό. Επίσης μέσω της υπηρεσίας Pay by SMS.


Αν το τηλέφωνο είναι συνέχεια στο χέρι σας, τι πιο εύκολό από το να πληρώνετε δωρεάν την κάρτα σας, μέσω του λογαριασμού που τηρείτε στη Citibank με το Citi Mobile ή με την υπηρεσία Αυτόματης Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης CitiPhone, καλώντας στο 210 9290100 για κάρτες Citibank MasterCard και 210 9290200 για κάρτες Diners Club.


Αν σας φέρνει συχνά ο δρόμος σε ένα κατάστημα Citibank ακόμα και εκτός ωραρίου λειτουργίας των τραπεζών, μπορείτε να πληρώνετε στο ATM της Citibank, δωρεάν γρήγορα και εύκολά, όποια στιγμή της ητηςας επιθυμείτε.


Αν προτιμάτε να μην σκέφτεστε καν τις πληρωμές και τις προθεσμίες τους, δώστε μια πάγια εντολή αυτόματης εξόφλησης. Αν διατηρείτε λογαριασμό στην Citibank ή στην Alpha Bank, μπορείτε να πληρώνετε τις κάρτες σας με πάγια εντολή μέσω του λογαριασμού σας. Απλά επισκεφτείτε ένα κατάστημα Citibank ή καλέστε το CitiPhone στο 210 9290100 και δηλώστε μας τον αριθμό λογαριασμού (IBAN) από το οποίο θέλετε να γίνεται η πληρωμή.


Συνηθίζετε να πληρώνετε διάφορους λογαριασμούς κινητής τηλεφωνίας ή κοινής ωφελείας στα ΕΛΤΑ; Χρησιμοποιείστε την ταχυπληρωμή που υπάρχει στο κάτω μέρος του μηνιαίου λογαριασμού και πληρώστε την κάρτα σας στο κατάστημα ΕΛΤΑ που σας εξυπηρετεί.


Αν προτιμάτε την ανθρώπινη επαφή ακόμα και στις πληρωμές της κάρτας σας, μπορείτε να επισκεφθείτε οποιοδήποτε κατάστημα της Citibank αλλά και της Alpha Bank ή της Τράπεζας Πειραιώς. Η υπηρεσία είναι δωρεάν.

 

Ταιριάξτε σήμερα κιόλας τον τρόπο πληρωμής της κάρτα σας, με τις συνήθειες σας.
επιστροφή

 

 

 

 

 

 
 
 
Συστηθήκατε;
Αν όχι κάντε το τώρα!
Πιστωτική κάρτα MasterCard. Ο ποιο εύκολος τρόπος να πληρώνεις όλο το 24ωρο
Εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής καρτών
Πρόγραμμα "health & care"
Εξόφληση οφειλών προς
το Δημόσιο
Όροι προγράμματος καρτών "Ευελιξία"
Πρόγραμμα "Νοιάζομαι"
Citibank Alerts
Έξυπνες κινήσεις οικονομικής διαχείρισης
Foreign Account Tax Compliance Act (FATCA)
Ασφαλείς αγορές
με ένα κλικ
Χρήσιμες συμβουλές για τη σωστή και ασφαλή χρήση της κάρτας σας
Citibank Online

 
ασφάλεια  |  English

Citibank.gr
H Citibank International Plc μεταβίβασε τις εργασίες του κλάδου λιανικής τραπεζικής Ελλάδος στην Alpha Τράπεζα Α.Ε.
Τα σήματα της Citibank χρησιμοποιούνται προσωρινά δυνάμει άδειας χρήσης.

Εχεμύθεια
Σύστημα Εγγύησης Καταθέσεων και Επενδυτικών Υπηρεσιών
© Copyright 2005 Citicorp

ΚΑΡΤΕΣ TΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ