εχεμύθεια
sign on επικοινωνία πίνακας πλοήγησης αρχική σελίδα
Platinum Citibank World MasterCard
Citibank Gold MasterCard
Κάρτες Flex
Citibank MasterCard
Energy Citibank MasterCard
Vodafone Citibank MasterCard
Vodafone Citibank World MasterCard
Affinity Card MasterCard
Diners Club
Χρεωστική Κάρτα -
Citi Debit
Να κάνεις ό,τι θέλεις, όποτε το θέλεις: ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ®
 

 

Παντού και πάντα
Όπου και να βρίσκεστε, οποιαδήποτε μέρα και ώρα, με την πιστωτική σας κάρτα MasterCard® έχετε τη δυνατότητα να πληρώνετε χωρίς να χρειάζεται να έχετε πάνω σας μετρητά. Η MasterCard σας δίνει απεριόριστες δυνατότητες στην καθημερινότητά σας καθώς γίνεται δεκτή σε εκατομμύρια εμπορικά σημεία στην Ελλάδα και τον κόσμο. Επιπλέον, σε περίπτωση που χρειαστείτε μετρητά, μπορείτε πολύ εύκολα να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα σε οποιοδήποτε ΑΤΜ, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Με μία κίνηση
Με την πιστωτική σας κάρτα MasterCard μπορείτε να πληρώσετε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που θέλετε να αγοράσετε με μία μόνο κίνηση, χωρίς τη χρήση μετρητών, ανάλογα με το πιστωτικό σας όριο. Έτσι, αποφεύγετε να μεταφέρετε πολλά μετρητά στο πορτοφόλι σας, κάνοντας τις αγορές σας πιο άνετες. Επιπλέον, η ευελιξία της μετέπειτα εξόφλησης, που προσφέρουν οι πιστωτικές κάρτες MasterCard, συμβάλλει σε έναν καλύτερο μηνιαίο οικονομικό σχεδιασμό.
Χρησιμοποιήστε την πιστωτική σας κάρτα MasterCard για όλες σας τις αγορές, από supermarket και καταστήματα έως εστιατόρια, bar και γυμναστήρια.

Ευκολία στις online αγορές σας
Με την πιστωτική σας κάρτα MasterCard μπορείτε πολύ εύκολα να πραγματοποιείτε και τις online αγορές σας, όλο το 24ωρο. Πέραν της ελευθερίας που προσφέρει αυτή η δυνατότητα, εγγυάται και την ασφάλεια στη μεταφορά των στοιχείων σας, καθώς τα μεταφέρει κωδικοποιημένα, ώστε να μην μπορούν οι έμποροι να έχουν πρόσβαση σε αυτά. Για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια των συναλλαγών σας στο internet, η MasterCard σας προσφέρει τη νέα υπηρεσία MasterCard® SecureCode™ που πιστοποιεί την ταυτότητα του κατόχου της κάρτας και παρέχει πρόσθετη ασφάλεια.

Ξέγνοιαστα ταξίδια
Απολαύστε την εμπειρία του ταξιδιού σας χωρίς το άγχος του να μεταφέρετε πάνω σας μετρητά, χωρίς τη χρονοβόρο διαδικασία μετατροπής συναλλάγματος και αποφεύγοντας τα ποσοστά προμήθειας των σχετικών ανταλλακτηρίων. Με πάνω από 35,9 εκατομμύρια σημεία σε όλο τον κόσμο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα MasterCard® όπου και αν ταξιδέψετε και ανεξαρτήτως νομίσματος. Αναγνωρίστε το σημείο αποδοχής της κάρτας σας από την ειδική σήμανση στις εισόδους των καταστημάτων.

Μάθετε περισσότερα στο www.mastercard.gr

 


 
 
 
Συστηθήκατε;
Αν όχι κάντε το τώρα!
Πιστωτική κάρτα MasterCard. Ο ποιο εύκολος τρόπος να πληρώνεις όλο το 24ωρο
Εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής καρτών
Πρόγραμμα "health & care"
Εξόφληση οφειλών προς
το Δημόσιο
Όροι προγράμματος καρτών "Ευελιξία"
Πρόγραμμα "Νοιάζομαι"
Citibank Alerts
Έξυπνες κινήσεις οικονομικής διαχείρισης
Foreign Account Tax Compliance Act (FATCA)
Ασφαλείς αγορές
με ένα κλικ
Χρήσιμες συμβουλές για τη σωστή και ασφαλή χρήση της κάρτας σας
Citibank Online
 
ασφάλεια  |  English

Citibank.gr
H Citibank International Plc μεταβίβασε τις εργασίες του κλάδου λιανικής τραπεζικής Ελλάδος στην Alpha Τράπεζα Α.Ε.
Τα σήματα της Citibank χρησιμοποιούνται προσωρινά δυνάμει άδειας χρήσης.

Εχεμύθεια
Σύστημα Εγγύησης Καταθέσεων και Επενδυτικών Υπηρεσιών
© Copyright 2005 Citicorp

ΚΑΡΤΕΣ TΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ