εχεμύθεια
sign on επικοινωνία πίνακας πλοήγησης αρχική σελίδα
 
Υπηρεσίες Verified by Visa & MasterCard SecureCode

 

Τώρα, οι ηλεκτρονικές αγορές είναι ακόμη πιο ασφαλείς με τις κάρτες σας Citibank.
Οι αγορές μέσω internet είναι σίγουρα ο πιο σύγχρονος τρόπος για να κάνετε τις αγορές σας, απλά με ένα «κλικ». Τώρα, είναι και ο πιο ασφαλής γιατί, χάρη στις νέες υπηρεσίες Verified by Visa και MasterCard SecureCode, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την κάρτα σας Citibank, για online αγορές, είστε ασφαλείς!

Τι είναι οι υπηρεσίες Verified by Visa και MasterCard SecureCode;
Πρόκειται για υπηρεσίες online πιστοποίησης της ταυτότητας του νόμιμου κατόχου τής κάρτας, που διασφαλίζουν ότι δεν μπορεί να τη χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος, για ηλεκτρονικές αγορές στο διαδίκτυο, και έτσι προσφέρουν ένα επιπλέον επίπεδο ασφαλείας. Αυτό συμβαίνει γιατί σε κάθε online πληρωμή συμμετέχει και η τράπεζα που έχει εκδώσει τη συγκεκριμένη κάρτα. Έτσι, για να προχωρήσει η συναλλαγή σας με online επιχειρήσεις που έχουν σήμανση Verified by Visa ή MasterCard SecureCode είναι υποχρεωτική η εγγραφή σας.

Για τη δική σας διευκόλυνση, στις πρώτες συναλλαγές που θα πραγματοποιήσετε σε έναν συμβεβλημένο online έμπορο, θα σας δοθεί η δυνατότητα να μην εγγραφείτε στην υπηρεσία. Στη συνέχεια όμως, η εγγραφή σας θα είναι υποχρεωτική για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας.

Πώς λειτουργούν οι υπηρεσίες Verified by Visa και MasterCard SecureCode;
Κατά τη διάρκεια της πρώτης αγοράς με συμβεβλημένη online επιχείρηση, θα σας ζητηθεί να εγγραφείτε στην υπηρεσία με την κάρτα σας Visa & MasterCard ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες και συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία (ονοματεπώνυμο κατόχου, ημερομηνία γέννησης, Τ.Κ., ημερομηνία λήξης κάρτας και κωδικός ασφαλείας (CCVV)).

Μόλις ολοκληρωθεί η παραπάνω διαδικασία, θα ορίσετε τον προσωπικό σας κωδικό ασφαλείας (password) και το προσωπικό σας μήνυμα, προκειμένου να προχωρήσετε στη συναλλαγή σας. Την επόμενη φορά που θα θελήσετε να κάνετε μία συναλλαγή, το μόνο που θα σας ζητηθεί είναι τα στοιχεία τής κάρτας και ο κωδικός σας.

Δίνοντας τον σωστό προσωπικό κωδικό σε κάθε διαδικτυακή σας πληρωμή, επιβεβαιώνεται ότι είστε ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος της κάρτας και μόνο τότε μπορεί να ολοκληρωθεί η συναλλαγή σας. Παράλληλα η εμφάνιση του προσωπικού σας μηνύματος θα αποτελεί την εγγύηση σας ότι επικοινωνείτε με τη Citibank.

Ο κωδικός πρόσβασης και το προσωπικό μήνυμα αντιστοιχούν στην συγκεκριμένη κάρτα που ενεργοποιήσατε και θα χρησιμοποιούνται σε όλες τις μελλοντικές αγορές σας στα συμβαλλόμενα ηλεκτρονικά καταστήματα.

Έτσι, απολαμβάνετε ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια κάθε φορά που κάνετε αγορές στο internet και μειώνετε τις πιθανότητες να γίνει μη εξουσιοδοτημένη χρήση τής κάρτας σας.

Σημειώστε ότι ΜΟΝΟ κατά τη διάρκεια της συναλλαγής στο διαδίκτυο θα σας ζητηθεί από τις Υπηρεσίες Verified by Visa & MasterCard SecureCode να δώσετε προσωπικές πληροφορίες (ονοματεπώνυμο, CVV, ημερομηνία λήξης της κάρτας, Τ.Κ., ημ/νία γέννησης).

Η Citibank δεν ζητά ποτέ από τους πελάτες της να παρέχουν προσωπικές πληροφορίες μέσω e-mail και άλλων συναφών τρόπων. Για περαιτέρω πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας σχετικά με την Ασφάλεια στο INTERNET.

 

Συχνές ερωτήσεις

 

Και μην ξεχνάτε ότι με την υπηρεσία Citibank Alerts, απολαμβάνετε ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια, καθώς ενημερώνεστε άμεσα, για κάθε κίνηση της κάρτας σας, με sms και e-mail.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

 

Επιστροφή


 
 
 
Συστηθήκατε;
Αν όχι κάντε το τώρα!
Πιστωτική κάρτα MasterCard. Ο ποιο εύκολος τρόπος να πληρώνεις όλο το 24ωρο
Εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής καρτών
Πρόγραμμα "health & care"
Εξόφληση οφειλών προς
το Δημόσιο
Όροι προγράμματος καρτών "Ευελιξία"
Πρόγραμμα "Νοιάζομαι"
Citibank Alerts
Έξυπνες κινήσεις οικονομικής διαχείρισης
Foreign Account Tax Compliance Act (FATCA)
Ασφαλείς αγορές
με ένα κλικ
Χρήσιμες συμβουλές για τη σωστή και ασφαλή χρήση της κάρτας σας
Citibank Online
 
ασφάλεια  |  English

Citibank.gr
H Citibank International Plc μεταβίβασε τις εργασίες του κλάδου λιανικής τραπεζικής Ελλάδος στην Alpha Τράπεζα Α.Ε.
Τα σήματα της Citibank χρησιμοποιούνται προσωρινά δυνάμει άδειας χρήσης.

Εχεμύθεια
Σύστημα Εγγύησης Καταθέσεων και Επενδυτικών Υπηρεσιών
© Copyright 2005 Citicorp

ΚΑΡΤΕΣ TΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ