προφίλ εχεμύθεια citibank.com
sign on δελτία τύπου εταιρική κοινωνική ευθύνη επικοινωνία πίνακας πλοήγησης αρχική σελίδα
Πρόγραμμα Auvida
Credit Shield
Safe Wallet
Ασφάλεια Χ4
Πρόγραμμα Auvida

 

Μια απλή κίνηση σήμερα, σας προσφέρει μηνιαίο εισόδημα ακόμα και από αύριο.

Η εμπειρία δυο παγκόσμιων οργανισμών σας προσφέρει αξιόπιστες λύσεις.

Όταν θέλετε να επενδύσετε σε κάτι τόσο σημαντικό όπως το μέλλον σας, θα θέλατε να γνωρίζετε ότι το μελλοντικό σας εισόδημα θα είναι, κατά το δυνατόν, ασφαλές. Στη Citi, πιστεύουμε στην αξία των αξιόπιστων λύσεων, για αυτό συνεργαστήκαμε με τη MetLife (MetLife Europe Limited , Τ.Θ.4, Τ.Κ. 190 07 Μαραθώνας Αττικής) και σας προσφέρουμε ένα νέο ασφαλιστικό πρόγραμμα.

Σχεδιάσαμε το Auvida ειδικά για εσάς, τους Citigold πελάτες μας, λαμβάνοντας υπ' όψιν την εμπειρία της MetLife στο σχεδιασμό μακροχρόνιων λύσεων αποταμίευσης και συνταξιοδότησης σε όλον τον κόσμο και με σκοπό να απολαμβάνετε τον ίδιο τρόπο ζωής και στο μέλλον.

Σχεδιάστε την πορεία σας προς ένα ασφαλές μέλλον. Με δεδομένο ότι οι κρατικές συντάξεις ολοένα μειώνονται και με το κόστος διαβίωσης να αυξάνεται συνεχώς, το καινούριο πρόγραμμα αποτελεί την ενδεδειγμένη κίνηση για τους πελάτες που επιθυμούν να έχουν ένα ασφαλές αύριο, χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις και το κυριότερο, με δυνατότητα ανάπτυξης του κεφαλαίου τους. Με τον τρόπο αυτόν, καταβάλλοντας το ποσό που επιθυμείτε στην αρχή του προγράμματος (ελάχιστο ποσό €10.000) μπορείτε να εξασφαλίσετε το μελλοντικό σας εισόδημα.

Μάλιστα, από την ηλικία των 55 ετών και πριν από τα 76α γενέθλια σας, μπορείτε να επιλέξετε να λαμβάνετε τη σύνταξή σας σε τακτά χρονικά διαστήματα, ακόμα και από τον επόμενο μήνα της καταβολής του κεφαλαίου.

Το Πρόγραμμα Auvida εγγυάται την ασφάλεια του εισοδήματός σας, μέσω των Εγγυημένων Καταβολών, ενώ εσείς έχετε τον απόλυτο έλεγχο της επένδυσής σας. Αυτό επιτρέπει να επωφελείστε από την ευελιξία που σας προσφέρει το Πρόγραμμα και να το προσαρμόζετε στις ανάγκες σας, έτσι ώστε εσείς, αλλά και τα αγαπημένα σας πρόσωπα να νιώθετε ασφαλείς. Μπορείτε να συνάψετε αυτή τη Σύμβαση Ασφάλισης εάν είστε από 40 έως 75 ετών.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του «Auvida» είναι:

  • Δυνατότητα προγραμματισμού από τον πελάτη του μελλοντικού εισοδήματος που θα λαμβάνει για όλη του τη ζωή
  • Διασφαλισμένο μελλοντικό εισόδημα που μπορεί μόνο να αυξηθεί και ποτέ να μειωθεί
  • Προδιαγεγραμμένες εγγυημένες ελάχιστες αποδόσεις
  • Δυνατότητα ρευστοποίησης μέρους ή συνόλου του κεφαλαίου, ανά πάσα στιγμή
  • Προστασία των αγαπημένων προσώπων σε περίπτωση απώλειας ζωής του δικαιούχου.

Με το πρόγραμμα Auvida, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρία επενδυτικά κεφάλαια που τα διαχειρίζεται η Vanguard, ανάλογα με την ανάπτυξη που θέλετε και το επενδυτικό ρίσκο που μπορείτε να αναλάβετε. Κάθε ένα από τα κεφάλαια συνοδεύεται από τα έξοδα Εγγυημένης Κάλυψης που κυμαίνονται ανάλογα με το επίπεδο ρίσκου της επένδυσης.

Αμυντικό Κεφάλαιο: Διάθεση πόρων 65% τίτλοι σταθερού εισοδήματος, 35% μετοχές
Ισορροπημένο Κεφάλαιο: Διάθεση πόρων 50% τίτλοι σταθερού εισοδήματος, 50% μετοχές
Αναπτυξιακό Κεφάλαιο: Διάθεση πόρων 35% τίτλοι σταθερού εισοδήματος, 65% μετοχές

 

Πως λειτουργεί το πρόγραμμα Auvida;
  

 

Οι πληροφορίες που παρέχονται για τα προϊόντα δεν είναι πλήρεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Προσωπικό σας Σύμβουλο για περισσότερες διευκρινίσεις.

Ως διεθνώς αναγνωρισμένο χημικό σύμβολο για το χρυσό, το «Au» αντιπροσωπεύει την ισχυρή αξία μιας κορυφαίας σειράς προϊόντων διαχείρισης πλούτου. Ο όρος «Auvida» είναι ένας συνδυασμός του συμβόλου «Au» και της λατινικής λέξης «ζωή» μεταφράζεται «χρυσή ζωή».

Εάν έχετε να υποβάλετε κάποιο παράπονο σχετικά με το Πρόγραμμα Auvida παρακαλούμε απευθυνθείτε:
α) Στη MetLife, στη διεύθυνση αλληλογραφίας όπως αναφέρεται παρακάτω
β) Σε οποιαδήποτε κατάστημα της Citibank στην Ελλάδα
γ) Στο CitiPhone (210-9290000), την υπηρεσία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης πελατών τής Citibank International plc, η οποία λειτουργεί όλο το 24ωρο
δ) Στην Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών, Τ.Θ. 302 99, Τ.Κ. 105 57 Αθήνα, και θα σας απαντήσουμε το αργότερο εντός 45 εργάσιμων ημερών από την ημέρα λήψης τού αιτήματος/παραπόνου σας. Σε περίπτωση που θεωρήσετε ότι το παράπονό σας δεν έχει επιλυθεί ικανοποιητικά, μπορείτε να απευθυνθείτε στον "Τραπεζικό Μεσολαβητή" στο τηλέφωνο
210-3376700, τις εργάσιμες ημέρες, από τις 08:30 έως τις 15:00.

Δικαίωμα Υπαναχώρησης/Εναντίωσης
Έχετε δικαίωμα εναντίωσης και υπαναχώρησης εντός ενός μηνός και, 14 ημερών, αντίστοιχα, από την ημερομηνία παραλαβής του ασφαλιστηρίου. Η προθεσμία άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης αναστέλλεται καθ’ όσο διάστημα ο πελάτης έχει δικαίωμα εναντίωσης. Σε αυτή την περίπτωση επιστρέφεται η Αξία Κεφαλαίου όπως αυτή θα υπολογίζεται κατά το συγκεκριμένο χρονικό σημείο της άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ασκήσετε κάποιο από τα δικαιώματα αυτά θα πρέπει να το γνωστοποιήσετε εντός των ανωτέρω προθεσμιών γραπτώς σε ένα από τα υποκαταστήματα της Citibank ή στη MetLife Europe Limited Στη διεύθυνση ΤΘ4, ΤΚ 190 07 Μαραθώνας Αττικής.

 

ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ.
ΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ METLIFE.

Τα Eπενδυτικά και Ασφαλιστικά Προϊόντα δεν είναι τραπεζικές καταθέσεις ή υποχρεώσεις της Citibank International plc ή των καταστημάτων και των συνδεδεμένων ή θυγατρικών εταιριών της, ούτε είναι εγγυημένα από αυτές (εκτός εάν ρητά και ειδικά ορίζεται το αντίθετο), υπόκεινται σε επενδυτικούς κινδύνους, συμπεριλαμβανομένης της πιθανής απώλειας του αρχικού κεφαλαίου και δεν διασφαλίζονται από το Κράτος ή από κάποιο οργανισμό του.

Τελευταία ενημέρωση 11/3/2010.

 

 

Ενημερωθείτε από το Σύμβουλο της Τράπεζας
για τα Επενδυτικά-Αποταμιευτικά Προγράμματα Citibank :

  • Σε ένα κατάστημα της Τράπεζας.
  • Επικοινωνώντας στο 210 929 0000

 


 
 
 
Έξυπνες κινήσεις οικονομικής διαχείρισης

 

 

 
ασφάλεια  | απασχόληση @ citibank  |  English

Citibank.gr


Εχεμύθεια
Όροι και επισημάνσεις
Σύστημα Εγγύησης Καταθέσεων Ηνωμένου Βασιλείου
© Copyright 2005 Citicorp

ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΡΤΕΣ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
TΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ